• Rob legt functie als voorzitter neer, nieuwe gezocht!

    Beste allemaal,

    Na lang wikken en wegen heb ik besloten om na vier jaar bestuur, waarvan drie jaar als voorzitter, mijn functie als voorzitter vanaf de start van het nieuwe seizoen neer te leggen. In 2018 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Dit vraagt veel positieve energie van mij en ik merk dat er daarbij druk komt op mijn vrijwilligerstaken. Zeker als ik het ook nog wil combineren met mijn eigen sporten en mijn gezin. Het komende jaar vraagt het werk, mede door Corona, nog meer tijd van mij. Om die reden heb ik een keuze moeten maken om te stoppen als voorzitter. Het waren mooie en enerverende bestuursjaren bij een leuke vereniging! Wij zijn op zoek naar een voorzitter die de ingezette lijn door kan trekken. Wil jij deze uitdaging aangaan, neem dan even contact op met mij (06-82676882) of één van de andere bestuursleden. Daarmee help je de vereniging de toekomst in. Samen moeten we het doen. Totdat er een nieuwe voorzitter is zullen de overige bestuursleden de taken tijdelijk waarnemen.

    Handbalgroet, Rob