• Mededeling Oud papier

  De handbalvereniging haalt in Borger al jaren het oud papier op. Dit wordt beurtelings om de vijf weken op zaterdag gedaan. We rijden met drie vrachtwagens en hebben dus per keer negen vrijwilligers nodig. Alle ouders en leden worden hiervoor ingezet, omdat we mede door deze extra inkomsten de contributie laag kunnen houden, want de kosten voor de zaalhuur en bond worden ieder jaar hoger. We proberen het zo rond te krijgen dat voor ieder lid maximaal 1x oud papier gehaald moet worden. Voor sommige ouders/leden wordt meerdere keren per jaar een beroep gedaan, mede doordat meerdere kinderen lid zijn bij de vereniging. We zetten het alvast op de site, zodat iedereen weet wanneer hij/zij moet lopen. Zoals iedereen weet moet je zelf voor vervanging zorgen. Ruiling graag per mail doorgeven aan Lise ten Hove via secretariaat.hvborger@hotmail.com, zodat het veranderd kan worden op de site. Elk moment van halen is er iemand die de coördinatorrol op zich neemt. Deze stuurt iedereen een ruime week van tevoren een bericht ter herinnering, deze is dan ook het aanspreekpunt.

  We starten om 8.00 uur in de Torenlaan. Voor hesjes en drinken wordt gezorgd. We zijn ongeveer tegen 12.00 uur klaar, dit verschilt per keer in verband met de hoeveelheid aangeboden papier.

  We gaan voor een mooi, nieuw handbalseizoen 2018/2019 en hopen weer vele kilo`s oud papier op te halen. Overigens staat er nog altijd een container voor oud papier van de handbal op het terrein van de Wedeka (achter meubelzaak Ter Veen) Hier kun je op werkdagen tussen 9.00-16.00 het oud papier ook kwijt. Let wel; op vrijdagmiddag is het hek niet altijd open.

  Sportieve groet HV Borger.

   

 • Schema Oud papier

  Om 8:00 verzamalen aan de Torenlaan. Voor drinken en versnaperingen wordt gezorgd. Nadien kan er nog wat gedronken worden op kosten van de vereniging bij Klaas en Ria ('t Hunnebed).

 • 20 april 2019

  coördinator Karin
  Nan Hoving
  Manon IJlenhave
  Ester Drenth
  Ilona Kuipers
  Liza Hofmeijer
  Kirsten Smid
  Iris Kiers
  Romee Reints
 • 25 mei 2019

  coördinator Lise
  Esmee Roossien
  Esther Oving
  Tess Bazuin
  Noor Goudbeek
  Sofie den Heijer
  Didi Kinds
  Patricia van der Valle
 • 29 juni 2019

  coördinator Peter
  Amy Extercatte
  Lieke Hebels
  Jula Deuring
  Iris Vlieghuis
  Rosan Woudstra
  Nynke Pietersma
  Nienke Steenbergen