• Mededeling Oud papier

  De handbalvereniging haalt in Borger al jaren het oud papier op. Dit wordt beurtelings om de vijf weken op zaterdag gedaan. We rijden met drie vrachtwagens en hebben dus per keer negen vrijwilligers nodig. Alle ouders en leden worden hiervoor ingezet, omdat we mede door deze extra inkomsten de contributie laag kunnen houden, want de kosten voor de zaalhuur en bond worden ieder jaar hoger. We proberen het zo rond te krijgen dat voor ieder lid 1x oud papier gehaald moet worden per seizoen. Op sommige ouders/leden wordt meerdere keren per jaar een beroep gedaan, mede doordat meerdere kinderen lid zijn bij de vereniging. We zetten het alvast op de site, zodat iedereen weet wanneer hij/zij moet lopen. Zoals iedereen weet moet je zelf voor vervanging zorgen. Ruiling graag per mail doorgeven aan Lise Sikkens via secretariaat.hvborger@hotmail.com, zodat het veranderd kan worden op de site. Op elk moment van halen is er iemand die de coördinatorrol op zich neemt. Voor de mensen die coördinator zijn, zijn de volgende punten van belang;

  -       Maak ruim een week van tevoren een appgroepje aan om iedereen er weer aan te herinneren dat ze de desbetreffende zaterdag moeten lopen.

  -       Haal wat te drinken en versnaperingen, het bonnetje (voorzien van naam en de woorden ‘oud papier’) kun je inleveren bij de penningmeester.

  -       Lees de routes van te voren door. Zo af en toe wordt er wat veranderd.

  -       De tas met hesjes en routes kan worden doorgegeven aan de volgende coördinator.

  -       Mochten er zaken onduidelijk zijn, neem contact op met Lise Sikkens.

  We starten om 8.00 uur in de Torenlaan. We zijn ongeveer tegen 12.00 uur klaar, dit verschilt per keer in verband met de hoeveelheid aangeboden papier.

  We gaan voor een mooi, nieuw handbalseizoen 2020/2021 en hopen weer vele kilo`s oud papier op te halen. Overigens staat er nog altijd een container voor oud papier van de handbal op het terrein van de Wedeka (achter meubelzaak Ter Veen) Hier kun je op werkdagen tussen 9.00-16.00 het oud papier ook kwijt. Let wel; op vrijdagmiddag is het hek niet altijd open.

  Sportieve groet HV Borger.

   

 • Schema Oud papier

   
 • 18 december 2021

  Coördinator Anna Boer
  Josje Meertens
  Meike Boels
  Linde Hulshof
  Esme Strockmeijer
  Amy Extercatte
  Lisanne Legendal
  Christina Teunissen
  Evi Willemsen