• Mededeling Oud papier

  Beste oud-papier vrijwilligers,

  De handbalvereniging haalt al jaren het oud papier op in Borger. Dit wordt om de zes weken op zaterdagochtend beurtelings door de leden gedaan. We rijden met vier vrachtwagens rond en hebben per keer minimaal acht vrijwilligers nodig. Alle leden (en ouders van minderjarige leden) worden hier voor ingezet. Door de inkomsten van oud papier kunnen we de contributie relatief laag houden.

  De insteek is dat door ieder lid maximaal 2x in het jaar oud papier wordt gehaald. Op sommige leden (die ook ouder zijn van een minderjarig lid) wordt meerdere keren per jaar een beroep gedaan. De indeling van de leden in de oud papier sessies staan op de site, zodat iedereen weet wanneer hij/zij moet lopen. Als je op de betreffende datum dat je staat ingedeeld niet kunt, dan dien zelf voor vervanging te zorgen. Als je ruilt dan regel je dat onderling. Als je er prijs op stelt dat het ook op de site wordt doorgevoerd dan graag doorgeven aan Tim Riemeijer (06-20923262).

  Op ieder moment van halen is één van de leden coördinator. Voor de mensen die coördinator zijn, zijn de volgende punten van belang:

  -       Maak ruim een week van tevoren een Whatsappgroep aan met de  dienstdoende lopers.

  -       Haal wat te drinken en versnaperingen, het bonnetje (voorzien van naam en de woorden ‘oud papier’) kun je inleveren bij de penningmeester.

  -       Lees de routes van te voren door. Zo af en toe wordt er wat veranderd.

  -       De tas met hesjes en routes kan worden doorgegeven aan de volgende coördinator.

  -       Er zitten mageneten in de tas, dit zodat de route op de vrachtwagen kan worden geklikt.

  -       Mochten er zaken onduidelijk zijn, neem contact op met Tim Riemeijer.

  We starten om 8.00 uur in de Torenlaan. We zijn ongeveer tegen 12.00 uur klaar, dit verschilt per keer in verband met de hoeveelheid aangeboden papier.

  We gaan voor de vele kilo`s oud papier, dit zodat de contributie laag kan blijven.

  Overigens staat er nog altijd een container voor oud papier van de handbal op het terrein van de Wedeka (achter meubelzaak Ter Veen). Hier kun je op werkdagen tussen 9.00-16.00 het oud papier kwijt. Let wel; op vrijdagmiddag is het hek niet altijd open. Ook op zaterdagochtend kan papier worden gebracht, als het hek niet open is dan is de container vol.

  Sportieve groet HV Borger.

   

 • Schema Oud papier seizoen 2022-2023

  Onderstaande het oud papier schema voor de eerste seizoenshelft 2022-2023. De indeling is gebasseerd op de ledenlijst per 1 juni 2022. De verwachting is dat ieder lid in seizoen 2022-2023 1 x papier moet inzamelen. Voor de volledigheid en wellicht overbodig: je mag vanaf 18 jaar oud papier inzamelen en van kinderen jonger dan 18 jaar lopen de ouders.

  Lise Sikkens heeft bij het bestuur aangegen dat zij stopt als oud papier coördinator, Tim Riemeijer neemt derhalve tijdelijk de honneurs waar. Als het voor jou een ABC'tje is om deze functie te vervullen, dan zijn we op zoek naar jou! Deze functie mag buiten het bestuur worden opgepakt.

  Indien je verhinderd bent, dan graag zelf voor vervanging zorgen. Als je ruilt, dan graag doorgeven aan Tim Riemeijer (06-20923262), dit zodat de coördinatoren daarover op de hoogte kunnen worden gebracht.

 • 20 augustus 2022

  CoördinatorTentij Sam
  Kinds Carlin
  Valle Romée van der
  Goudbeek Noor
  Heijer Sofie den
  Deuring Nila
  MeertensJosje
  Oost Maud
  Smeenge Meike
 • 24 september 2022

  Coördinator Riemeijer Marit
  Beukema Nynke
  Willemsen Evi
  Hulshof Linde
  Beukers Merle
  Ros Laurien
  Huizinga Ilse
  Perdok Saar
  Schoonbeek Lieke
 • 29 oktober 2022

  Coördinator Kruit Martje
  Faber Anita
  Alkema Fleur
  Hebels Kyara
  Veen Janine van der
  Boer Marije den
  Hofmeijer Liza
  Kamps Isa
  IJlenhave Manon
 • 3 december 2022

  Coördinator Veen Ilse Ter
  Boels Anouk
  Ponsioen Kuma
  Pama Danique
  Vlieghuis Iris
  Hoek Kirsten van den
  Huijben Yvon
  Huizing Lynn
  Teunissen Christina