• HV Borger E1 - E&O

  Hoi,

  zondag speelden we tegen e&o E1. Toen mijn moeder zei dat het een moeilijke tegenstander was vonden we het een beetje spannend, maar we moesten gewoon heel goed ons best doen en vertrouwen hebben in onszelf. We hadden een nieuwe jel: VOOR ELKAAR EN MET ELKAAR!

  E&O begon met de bal, we begonnen wat onzeker en stonden steeds achter of gelijk. Maud scoorde mooie goals aan het begin van de wedstrijd. Sam verdedigde heel goed en had een belangrijk doelpunt, want door haar doelpunt kwamen we voor het eerst hoor te staan! We stonden er 3 achter! Amy had mooie doelpunten en had een paar mooie lange ballen, waaruit Maud en ik konden scoren. Lieke maakte het veld mooi breed, hierdoor kwam er meer ruimte om te scoren en ze keepte de 2e helft heel goed. Olivia keepte de 1e helft heel goed en hield veel ballen tegen en speelde de 2e helft heel goed. Fabiënne speelde ook goed en was actief in de verdediging
   De 1e helft had ik moeite met scoren, maar dat ging in de 2e helft veel beter. Het was zo spannend en toen wij een bal miste en zij scoorden was ik bang dat we zouden verliezen en voelde ik een traan in mijn oog prikken. Ik maakte me boos en scoorde over hun verdediging heen, Yes we stonden weer gelijk! Hierna vochten we voor elke bal en bleven we scoren. Op het laatst werden zij wat boos, maar wij wonnen met 20-18!!! Ik kon het bijna niet geloven dat het was gelukt, want zij waren heel goed, maar wij beter (-;
  Was een super mooi verjaardagskado! (-:

  Dit was mijn verslag,

  Groetjes Romée van der Valle