• De nieuwe voorzitter van HV Borger, even voorstellen!

  Het bestuur heeft mij gevraagd om mijzelf even kort te introduceren, bij deze doe ik dat graag.

  De meeste leden en ouders van leden zullen mijn gezicht ongetwijfeld al eens in de sporthal hebben gezien, toch begin ik bij het begin.
  Ik ben Tim Riemeijer, 39 jaren oud, wonende te Borger, ben getrouwd met Yvonne en samen hebben wij een dochter genaamd Marit.
  U zou mij kunnen kennen als fanatiek supporter van dames 1, waar Yvonne lange tijd gehandbald heeft, of als ouder van Marit die inmiddels bij de kabouters rondrent.
  Genoeg over mijzelf.

  De voorbereidingen voor volgend seizoen zijn in volle gang, het bestuur en de commissies hebben ook zonder voorzitter niet stil gezeten.
  Ik kijk ernaar uit om samen te werken met deze leuke groep vrijwilligers. Ik benoem de vrijwilligers omdat voor mijn gevoel nog wel eens voorbij wordt gegaan aan het feit dat het binnen de vereniging HV Borger, als je het hebt over bestuur, commissies en een groot deel van de trainers/coaches, alleen maar vrijwilligers betreft. We zetten samen, graag met alle leden en aanverwanten, de schouders eronder om het voortbestaan van de vereniging verder te waarborgen, het ledenaantal te laten groeien en de handbalvereniging weer als begrip in de regio op de kaart te zetten. In 2022 bestaat de vereniging 75 jaar, daar zullen we ook uitvoerig bij stil staan, daarover later meer.
  Verder hoop ik dat we in september weer terug kunnen naar de oude situatie qua competitie en publiek in de Sporthal de Koel zoals voor Covid-19, dat zou de vereniging en handbal beminnend Borger en omgeving goed doen.
  Aan de voorbereidingen zal het niet liggen en ik heb alle vertrouwen in wat komen gaat.