• De C1 jongens van Hv Borger zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten!

  De C1 jongens van Hv Borger hadden afgelopen maandag 3 december hun eerste oefenwedstrijd als team tegen de huidige nummer 2 van de handbalcompetitie. De jongens zijn sinds afgelopen zomer als team aan het handballen. 4 zijn vorig jaar gestart bij de dames D1 / 2 en de andere 3 jongens zijn sinds de zomer gestart.

  De wedstrijd verliep super. Leuk samenspel en veel leermomenten. Jammer genoeg verloren ze met 19-28, maar dit was voor de jongens al een top prestatie!

  De jongens gingen super goed van start, stonden al gauw voor en waren erg goed aan het samen spelen. Het nadeel was dat ze geen wissels hebben, dus de vermoeidheid begon toe te nemen waardoor de tegenpartij de ruimte kreeg om punten te scoren. In de tweede helft viel 1 van de jongens op zijn enkel waardoor hij aan de kant moest. De rest van de jongens gingen fanatiek door met vliegende keep. Na een paar minuten kon de man van de bank nog een poosje op keep meespelen. Op naar de volgende wedstrijd!

  De jongens zijn dan ook op zoek naar jongens die ook van een gezellig, maar fanatieke wedstrijdje handbal houden en hun team willen komen versterken. Ervaring is niet nodig, want samen staan we sterk en gaan we bouwen aan een goed team.

  Training is op de maandag van 18.30 tot 19.30 en op de donderdag van 17.30 tot 18.30 uur.

  Kom gerust een keertje meetrainen!!

   

  De handbal C1 jongens