• HV Borger – Corona-update 27 november 2021

  Gisterenavond zijn er nieuwe landelijke maatregelen aangekondigd om het Covid-19 virus in bedwang te kunnen krijgen. De maatregelen houden voor ons kort en wel in dat: bovenop de al geldende maatregelen mogen we geen gebruik meer van de sporthal maken na 17.00uur. Dit houdt in dat we niet meer kunnen trainen, dit op de F-jeugd na (zij zullen per week worden bericht of de training ook door gaat, ook afhankelijk van de ontwikkelingen van het virus).

  Vooruitlopende op mogelijke acties ten aanzien van het stilleggen van de competities van het NHV willen wij als bestuur van HV Borger aangeven dat de gezondheid en het wel en wee van onze leden, vrijwilligers etc. voor ons het zwaarste weegt. Dit weekend (28-11) zullen wij het programma nog handballen, daarna gaan wij ons beraden of wij nog deel willen nemen aan de competities zolang we niet mogen trainen.

  Er gaan binnen omringende verenigingen ook geluiden op dat wedstrijddagen omgezet worden naar trainingsdagen. Wij gaan na of dit voor ons ook haalbaar is en berichten jullie daar eind volgende week over.

  Als het NHV deze week geen standpunt inneemt ten aanzien van de competities, dan zullen wij dat als bestuur van HV Borger zelf doen. Het hoe en wat precies, daar komen wij het volgende weekend op terug. Volgend weekend is het ook Sinterklaas, dan zal er sowieso niet worden getraind, even los van het feit of de geplande wedstrijden doorgang zullen vinden.

  Het spijt ons jullie niet anders te kunnen berichten.

  Coronaverantwoordelijken HV Borger:

  Rolinka Aalderink – 06-51462144

  Tim Riemeijer – 06-20923262

  Als er vragen zijn dan beantwoorden wij die graag.

  Wij rekenen op jullie begrip en gaan uit van jullie medewerking om te kunnen voldoen aan de regels.

  Namens bestuur HV Borger,

  Ronald en Tim