• Corona-update 26 januari 2022

  Aan: de leden en andere betrokkenen

  Afgelopen dinsdag 25 januari 2022 heeft het NHV naar aanleiding van de persconferentie besloten dat dit weekend de competities weer van start gaan, ook met publiek. Wij gaan daar als HV Borger in mee.

  Het coronatoegangsbewijs
  Het is voor iedereen vanaf 18 jaar verplicht een CTB (coronatoegangsbewijs*) te tonen als je de sporthal/-zaal wilt betreden.
  *Het coronatoegansbewijs bestaat uit QR-code en ID-bewijs.

  Ouder dan 18 jaar en geen CTB betekent dat je de toegang tot de sporthal/-zaal wordt ontzegd, dit tenzij je begeleider of trainer bent.

  In overleg met Klaas Willem is afgesproken dat -in ieder geval op wedstrijddagen- het CTB buiten getoond moet worden om de sporthal te mogen betreden. De kantine valt derhalve onder dezelfde regeling.

  Wij willen ouders/publiek dringend vragen om bezoek aan de sportzaal tijdens trainingen zo veel mogelijk te beperken, dit zodat we tijdens trainingsdagen geen extra vrijwilligers in hoeven te zetten om iedereen op de tribune te controleren.

  Mondkapje en 1,5 meter
  Indien je niet in de sportzaal staat om te sporten dien je een mondkapje te dragen als je je binnen de sporthal beweegt. Je dient 1,5 meter afstand te houden tot anderen als je niet deelneemt aan de wedstrijd, uiteraard zijn sporters vrijgesteld op het moment dat ze in de zaal staan om te sporten.

  Afzeggen
  Uiteindelijk beslist iedereen zelf of hij/zij wil deelnemen aan trainingen/wedstrijden. Afzeggen gaat op de gebruikelijke manier. Indien er voor een wedstrijd te weinig speelsters zijn, dan zeggen we af. Ben je niet fit, blijf dan thuis en gebruik bij twijfel je gezonde verstand. Denk goed om jezelf en je teamgenoten.

  Veel wijsheid toegewenst de komende periode.

  Coronaverantwoordelijken HV Borger:
  Rolinka Aalderink – 06-51462144
  Tim Riemeijer – 06-20923262

  Als er vragen zijn dan beantwoorden wij die graag.

  Wij rekenen op jullie begrip en gaan uit van jullie medewerking om te kunnen voldoen aan de regels.

  Bestuur HV Borger