• Corona update (21-08-2021)

  Maandag 23 augustus starten we weer met de trainingen. Gelukkig mogen alle teams weer trainen, maar er zijn nog wel steeds een aantal regels waar we ons met zijn allen zo goed mogelijk aan moeten houden. Hieronder volgt de update. Wil je nu meer informatie over sporten en corona, dan kun je die vinden op handbal.nl onder corona.

  - Sporten in groepsverband is toegestaan voor alle leeftijden zowel binnen als buiten

  - Wedstrijden (competitie of toernooi) zijn toegestaan. Tijdens de wedstrijd of training hoef je geen 1,5 meter afstand te houden. Na afloop van de wedstrijd of training wel

  - Publiek is welkom, maar zit op 1,5 meter van andere bezoekers, tenzij ze tot 1 huishouden behoren. Registratie en gezondheidscheck is verplicht.

  - De kleedkamers en douches zijn geopend. We willen dan ook graag dat onze leden weer gaan douchen na de training, zoals eerder ook altijd de afspraak was.

  - Het is niet meer verplicht om een mondkapje te dragen op de tribune voorafgaand en na afloop van je eigen training.

  - Kinderen tot en met 12 jaar hoeven tot niemand 1,5 meter afstand te houden.

  - Kinderen van 13 tot en met 17 hoeven onderling geen afstand te houden, maar wel tot volwassenen.

  - Iedereen van 18+ dient altijd 1,5 meter afstand te houden (als ze niet deelnemen aan een training of wedstrijd), tenzij ze uit hetzelfde huishouden komen. Dit geldt dus ook voor de rustmomenten tijdens de training of wedstrijd.

  In eerste instantie is de club verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk naleven van de corona regels. Daarnaast is de Gemeente verantwoordelijk voor controle en handhaving van de corona maatregelen. Mocht blijken dat wij, als vereniging, de corona regels niet goed naleven dan kan de Gemeente in een uiterste sanctie de club sluiten. Dat willen we natuurlijk niet. Daarnaast willen we zoveel mogelijk proberen om een corona uitbraak binnen onze vereniging te voorkomen. Houd je daarom zo goed mogelijk aan de maatregelen, zodat we lekker kunnen handballen of kunnen kijken naar het handballen.

  Corona verantwoordelijke HV Borger

  Ester Drenth