• Adres Sporthal de Koel

  Molenstraat 5, 9531 CH Borger

 • Bestuur

  Functie Naam Mail
  Voorzitter Rob Extercatte
  Secretaris Lise ten Hovesecretariaat.hvborger@hotmail.com
  Penningmeester Agnes Gerrits
  Wedstrijdsecretaris Yvonne Reinders borger@handbal.nl
  Lid Karin Santing
 • TC

  Naam Mail
  Peter Tentij tc.hvborger@gmail.com
  Ester Drenthtc.hvborger@gmail.com
  Remco Hofmantc.hvborger@gmail.com
  Marcel den Heijertc.hvborger@gmail.com
 • Vertrouwens Contact Persoon (VCP)

  Binnen onze handbalvereniging vinden wij het heel belangrijk dat jij je veilig voelt en met plezier kunt sporten. Vandaar dat er voor jou binnen onze club een mogelijkheid is om te melden als er iets mis gaat. Je kunt dan terecht bij de Vertrouwens Contact Persoon van onze vereniging. De VCP is binnen HV Borger een belangrijk, onafhankelijk aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten. Namens Handbalvereniging Borger zal Herald Feunekes als eerste aanspreekpunt fungeren.Via e-mail kun je met hem het eerste contact leggen. Hierna zal hij met jou contact opnemen om verder te overleggen. Het emailadres van Herald is feunekesherald@gmail.com.

 • Lid worden

  Wil je lid worden van onze vereniging, vul dan onderstaand formulier in en mail deze naar borger@handbal.nl of geef deze aan Lise ten Hove of Yvonne Reinders.

  Als je nog niet zeker weet of handbal wel echt iets voor jou is mag je eerst 3x gratis meetrainen. De trainingstijden staan per team op de teampagina's.

  Aanmeldformulier