• Bestuurswijzigingen HV Borger

  Beste leden, ouders, sponsoren en supporters,

  In de afgelopen twee weken hebben drie bestuurdsleden van de handbalvereniging Borger met verschillende redenen besloten om hun taak als bestuurslid neer te leggen. Het gaat om Andries Hoving (voorzitter), Henk Welling en Miranda Drenth (secreataris). Met dit vertrek gaat niet alleen veel kennis in het bestuur verloren, maar Andries, Henk en Miranda hebben ook heel veel voor de club betekent. Met veel passie en overgave hebben ze altijd hun beste beentje voorgezet in het belang van de vereniging. Daarvoor zijn wij heel dankbaar.

  Vorige week woensdag hebben de overige bestuursleden mij gevraagd om de taak als voorzitter van de handbalvereniging over te nemen. Ik heb hier goed over nagedacht en besloten om dit op te pakken. De handbalvereniging is een hele mooie vereniging met een rijke historie in Borger. Een levende vereniging met een eerste team dat op hoofdklasse niveau mee speelt. Het wordt een mooie uitdaging om samen met alle vrijwilligers ook in de toekomst te zorgen dat de handbalvereniging zo'n mooie vereniging blijft!

  Voor wie mij niet kennen. Mijn naam is Rob Extercatte. Binnen de handbalvereniging eerder bekend als 'vader van Amy' die met veel plezier in de F1 speelt. Mijn visie op sport is dat het draait om het hebben van plezier en het creĆ«eren van een omgeving waarin iedereen de mogelijkheid heeft/krijgt om te sporten. In dit geval dus om te handballen. Plezier gaat ook goed samen met op hoog niveau spelen. Juist de mix van intensief sporten en plezier maken zorgt ervoor dat iedere speler/speelster op zijn/haar niveau in staat is om het maximale eruit te halen. 

  Binnen het bestuur heeft Lise ten Hove de taken als secretaris van de vereniging van Miranda overgenomen en ook Andries en Henk hebben aangegeven hun kennis over te dragen aan het zittende bestuur. Daar zijn wij heel dankbaar voor. 

  De komende periode zullen wij ons richten op het aanstellen van een nieuwe trainer voor dames 1 en het herverdelen van de bestuurlijke taken. Ook wordt er een avond georganiseerd met alle commissies om samen te kijken welke stappen we als vereniging willen zetten en hoe we die stappen gaan zetten.

  Wij als bestuur (Agnes Gerrits, Yvonne Reinders, Annie Elting, Lise ten Hove, Laurien van Dijk, Karin Santing en ondergetekende) hebben er in ieder geval heel veel zin in! Mochten jullie naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunnen jullie ons altijd even aanschieten.

  Tot snel in de sporthal.

  Namens het bestuur van HV Borger

  Rob Extercatte