• Beachmixtoernooi 2019

  Beachmixtoernooi woensdag 19 juni 2019

  In verband met het niet doorgaan van het officiële beachtoernooi in Gieten wegens te weinig aanmeldingen, werd er een mixtoernooi georganiseerd voor de C en D jeugd van Borger. Door alle kinderen een nummer te geven en elke keer met andere nummers een team te vormen, wist je niet van tevoren bij wie je in het team zat. Doordat het dus niet nodig was om met je hele team aanwezig te zijn, kon dit wel doorgaan.

  Het aantal doelpunten van het team, waar het kind op dat moment in zat, waren zijn of haar persoonlijke punten. Door deze manier van puntentelling kon zelfs een kind winnen, dat misschien niet de beste handballer was die avond.

  Het weer zat mee en door de hulp van enthousiaste scheidsrechters en tijdwaarnemers (lees: ouders) werd het een geslaagd toernooi. Er was van tevoren niet heel vaak geoefend op het zand, maar toch zag het er flitsend en boeiend uit. De meningen van de kinderen was unaniem: volgend jaar weer en meer op het zand spelen. Dit zullen we meenemen naar de technische commissie.

  De eindstand van deze avond was:

  1.Christiaan

  2. Didi

  3. Kyara en Tavie

  Van elk team zijn er dus kinderen in de top 3 gekomen. Knap gedaan.