• Alternatief handbalkamp 2021

    Handbalkamp, een traditionele afsluiter van het handbalseizoen voor handbalvereniging Borger. Echter, door de aanwezigheid van het coronavirus, kon de handbalvereniging geen handbalkamp organiseren zoals gebruikelijk . En dus werd een alternatief bedacht en beleefden de jeugd handbalsters van HV Borger dit keer een prachtige actieve dag bij Klonie.

    Een sport- en spelmiddag bij Klonie verving dit jaar het handbalkamp. Zowel voor de oudste als jongste jeugd was een gevarieerd programma opgesteld. Zo ging de oudste jeugd survivallen, bestaande uit de onderdelen vlot bouwen, mountainbiken, kano├źn en moesten er tussendoor allerlei opdrachten uitgevoerd worden. Zo moesten de spelers en speelsters onder andere touwklimmen, balkdragen en onder en over boomstammen klauteren. Ook waren er de nodige hilarische taferelen, waarbij vooral bij het vlotten bouwen menigeen een nat pak haalden. Maar met de prima weersomstandigheden was dat geen enkel probleem, want veel kinderen namen daarnaast ook een frisse duik.

    Voor de jongste jeugd waren er andere activiteiten georganiseerd, waarbij voor het bubbelvoetbal wel in het oog sprong. Ook dit leverde weer de nodige komische taferelen op. Daarnaast werd er bootje gevaren, werd er een kampvuur gemaakt en ook werd er veel gezwommen. Al met al was het een zeer geslaagde dag en werd de sportieve en actieve dag afgesloten op Klonie afgesloten met een heerlijk patatje.